Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet ha baixat lleugerament aquest passat mes d'abril

Actualment, hi ha 2.319 persones en situació d'atur, 18 menys que ara fa un mes. Malgrat la millora, Ripollet es manté com un dels municipis de la comarca amb un major percentatge d'aturats.

L'atur a Ripollet ha tancat el passat mes d'abril amb una lleugera reducció respecte a les xifres de fa un mes. El nombre actual d'aturats és de 2.319 persones, 18 menys que a finals de març. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata, un cop més, que el percentatge d'aturats a Ripollet es manté com un dels més elevats a la comarca. A hores d'ara és una taxa del 12,1%, la quarta més alta del Vallès Occidental, només per darrere de Badia del Vallès (17,4%), Montcada i Reixac (12,4%) i Terrassa (12,2%), i amb el mateix percentatge que Rubí (12,1%). Malgrat tot, les xifres són molt positives si les comparem amb les de fa un any, quan hi havia 769 aturats més que ara, el que suposa una disminució de quasi un 25% (-24,9%).

En l'àmbit comarcal, les xifres de l'atur han crescut en 27 persones. Aquest passat mes d'abril finalitza amb 47.533 persones aturades al Vallès Occidental. La tendència al conjunt de Catalunya, però, continua sent positiva i les xifres de l'atur continuen disminuint. L'atur a Catalunya se situa en 364.698 persones, amb 6.788 persones aturades menys.

JS

atur grafic abril.png