Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet es manté pràcticament igual durant el mes de desembre

Ripollet tanca el mes de desembre amb 2.282 aturats, 10 més que fa un mes, el que suposa una taxa del 12%, per sobre de la mitjana comarcal que es troba al 10,5%. Malgrat tot, l'atur s'ha reduït a la ciutat en 822 persones respecte a les xifres de fa un any, segons l'informe d'Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

La xifra de l'atur a Ripollet es manté pràcticament igual després de diversos mesos en què la xifra ha anat minvant. Aquest mes de desembre l'atur ha crescut en 10 persones en comparació a les xifres de fa un mes. Segons l'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ripollet té actualment 2.282 persones a l'atur, una xifra que suposa una taxa del 12% de la població. Aquesta xifra encara és superior a la mitjana comarcal (10,5%) i manté Ripollet com un dels municipis amb la taxa d'atur més elevada. Malgrat tot, destaca el fet que la xifra de persones a l'atur s'ha reduït en 822 persones respecte a les xifres de l'any passat.

En l'àmbit comarcal, les xifres han seguit la mateixa tendència que a Ripollet. Aquest mes de desembre finalitza amb 47.105 persones aturades al Vallès Occidental, una xifra una mica major respecte al mes de novembre. L'atur ha crescut en 79 persones, el que representa un 0,2% més que ara fa un mes. La comarca havia encadenat nou mesos consecutius de descens de l'atur. La taxa d'atur al Vallès Occidental i la seva tendència contrasta amb el que ha passat al conjunt de Catalunya, on l'atur ha continuat disminuint i se situa en 369.158 persones a finals de desembre. Malgrat la bona xifra, cal tenir en compte que aquestes dades no inclouen les persones afectades per expedients de regulació temporal d'ocupació, ja que no són considerades dins la classificació d'atur registrat.

grafic atur desembre.png

Gràfic de l'atur al Vallès Occidental - desembre 2021. Font: Observatori del Treball CCVO.

JS