Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet continua la seva tendència a la baixa

Actualment, hi ha 2.145 persones en situació d'atur, 26 menys que ara fa un mes. Ripollet encadena tres mesos de reducció de l'atur, després de la lleugera pujada a l’estiu.

L'atur a Ripollet continua reduint-se, i ja són tres mesos consecutius de descens. Des del mes d'abril, l'atur a Ripollet està disminuint, amb l'única excepció del mes d'agost, en el qual va experimentar un lleuger augment. El nombre actual d'aturats és de 2.145 persones, 26 menys que el passat mes de novembre. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet es consolida per sota del 12%, situant-se en l'11,1%. Malgrat que continua sent un dels índexs més elevats a la comarca, aquest descens sostingut permet allunyar-se de les xifres d'altres municipis, com ara Badia (17,1%), Terrassa (11,9%) o Sabadell (11,4%), entre altres.

En l'àmbit comarcal, la tendència ha estat la mateixa, amb una disminució de l'atur de 224 persones al Vallès Occidental, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 46.071. Per contra, al conjunt de Catalunya l’atur s'ha incrementat. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 348.982 persones, amb 986 persones aturades més que ara fa un mes.

JS

grafica_atur_Novembre.png