Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet continua disminuint durant el mes de novembre

Ripollet tanca el mes de novembre amb 2.272 aturats, 66 menys que fa un mes, el que suposa una taxa de l'11,9%, encara per sobre de la mitjana comarcal. Malgrat tot, l'atur continua reduint-se mes rere mes, i l'atur ja s'ha reduït a la ciutat en 700 persones respecte a les xifres de fa un any, segons l'informe d'Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Gràfic amb els municipis segons taxa d'atur. Font: Observatori del Treball CCVO..
Gràfic amb els municipis segons taxa d'atur. Font: Observatori del Treball CCVO.

La xifra de l'atur a Ripollet continua reduint-se mes rere mes, i aquest mes de novembre ha disminuït en 66 persones en comparació a les xifres de fa un mes. Segons l'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ripollet té actualment 2.272 persones a l'atur, una xifra que suposa una taxa de l'11,9% de la població. Aquesta xifra encara és superior a la mitjana comarcal (10,5%) i manté Ripollet com un dels municipis amb la taxa d'atur més elevada. Malgrat tot, si es tenen en compte les xifres de fa un any, destaca el fet que la xifra de persones a l'atur s'ha reduït en 700.

En l'àmbit comarcal, aquest mes de novembre finalitza amb 47.026 persones aturades al Vallès Occidental, una xifra menor que al mes d'octubre. L'atur s'ha reduït en un 2,6%, el que representa 1.236 persones desocupades menys. La comarca encadena nou mesos consecutius de descens de l'atur, situant la xifra de persones aturades en una de les més baixes de tota la sèrie històrica. La taxa d'atur al Vallès Occidental se situa en el 10,5%. A Catalunya, l'atur disminueix en 8.138 persones (-2,2%) i se situa en 369.822 persones a finals de novembre.

quadre atur.png

Gràfic de l'atur al Vallès Occidental - novembre 2021. Font: Observatori del Treball CCVO.