Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet continua baixant aquest passat mes de juny

Actualment, hi ha 2.234 persones en situació d'atur, 41 menys que ara fa un mes. Malgrat la millora, Ripollet es col·loca com el segon municipi de la comarca amb un major percentatge d'aturats.

L'atur a Ripollet ha tancat el passat mes de juny amb un nou descens, i es manté la tendència dels últims mesos. El nombre actual d'aturats és de 2.234 persones, 41 menys que a finals de maig. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que, a més, el percentatge d'aturats a Ripollet continua baixant i es troba per sota del 12%, una xifra que es va aconseguir rebaixar a l’abril. Malgrat aquesta bona tendència, l'atur a Ripollet es manté com un dels més elevats a la comarca. A hores d'ara és d'una taxa de l'11,6%, la segona més alta del Vallès Occidental, només per darrere de Badia del Vallès (16,5%) i la mateixa que Terrassa (11,6%). Si comparem les xifres actuals de l'atur amb les de fa un any, la tendència continua sent molt positiva, ja que el descens de persones aturades és pràcticament del 25% (-24,1%). Ara fa un any hi havia 629 aturats més que ara.

En l'àmbit comarcal, les xifres de l'atur també han experimentat un descens, amb 1.173 persones aturades menys. Aquest passat mes de juny finalitza amb 44.658 aturats al Vallès Occidental. La tendència al conjunt de Catalunya també és positiva i les xifres de l'atur continuen disminuint. L'atur a Catalunya se situa en 338.081 persones, amb 9.946 persones aturades menys que ara fa un mes.

JS

dades infoatur.png