Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet continua baixant al juliol per quart mes consecutiu

Actualment, hi ha 2.200 persones en situació d'atur, 34 menys que ara fa un mes. Ripollet continua sent un dels municipis de la comarca amb un major percentatge d'aturats.

L'atur a Ripollet ha tancat el passat mes de juliol amb un nou descens, i es manté la tendència per quart mes consecutiu. El nombre actual d'aturats és de 2.200 persones, 34 menys que a finals de juny. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet continua baixant i es consolida per sota del 12%, una xifra que es va aconseguir rebaixar a l’abril. Malgrat la bona tendència, l'atur a Ripollet es manté com un dels més elevats a la comarca. A hores d'ara és d'una taxa de l'11,4%, la quarta més alta del Vallès Occidental, per darrere de Badia del Vallès (16,5%), Terrassa (11,8%), i Montcada i Reixac (11,5%), i la mateixa que Rubí.

En canvi, en l'àmbit comarcal, la tendència ha estat totalment diferents. Les xifres de l'atur al Vallès Occidental han crescut en més de 700 persones, situant-se en les 45.395 persones en situació d’atur a la comarca. La tendència al conjunt de Catalunya també ha estat positiva i, després de mesos de descens, les xifres de l'atur han pujat. L'atur a Catalunya se situa en 341.391 persones, amb 3.310 persones aturades més que ara fa un mes.

JS

Dades atur juliol.jpg