Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet continua augmentant aquest passat gener

Actualment, hi ha 2.186 persones en situació d'atur, 36 més que ara fa un mes. És el segon mes consecutiu que l'atur a Ripollet creix, després de mesos de baixada.

L'atur a Ripollet torna a créixer per segon mes consecutiu després que, durant l'any passat, es consolidés una tendència a la baixa. El nombre actual d'aturats és de 2.186 persones, 36 més que el mes passat. Aquest increment suposa un 1,7% vers el mes de desembre. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet continua al voltant de l'11%, concretament 11,3%. Ripollet continua sent un dels índexs més elevats a la comarca, encara per sota de municipis com ara Badia (16,7%), Terrassa (11,9%) o Montcada i Reixac (11,8%), i amb el mateix índex que Rubí (11,3%).

En l'àmbit comarcal, la tendència també ha estat de creixement, amb un increment del 0,9%. Aquest febrer comenta amb 408 aturats més que el mes passat, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 46.126. A Catalunya, les xifres també creixen. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 351.644 persones, amb 5.306 persones aturades més que el mes de desembre.

JS

grafic atur gener.png