Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atleta Abu Fábrega (RUA) aconsegueix el passi per al Campionat d'Espanya d'Atletisme en 400 metres llisos

Bons resultats dels atletes del Ripollet Unió Atlètica (RUA) durant el passat cap de setmana, entre els quals destaca el paper d'Abu Fábrega, qui ha aconseguit el passi per al Campionat d'Espanya d'Atletisme a Salamanca en la seva categoria.

Aquest cap de setmana, l'atleta del club Ripollet Unió Atlètica (RUA) Abu Fábrega va assolir a la pista coberta de Sabadell la marca de 51 segons i 11 centèsimes en 400 metres llisos, guanyant-se d’aquesta manera el passi al Campionat d'Espanya que se celebrarà pròximament a Salamanca.

Altres membres del RUA han assolit diversos bons resultats en les competicions en les quals hi han pres part. Per una banda, Adrià Martín va aconseguir la 3a posició a la prova de trail a senders de Can Costa, celebrada a Sant Vicenç dels Horts. Per altra banda, Xavier Alamo va guanyar el trail Rocacorba en la seva categoria.

Redacció ripollet.cat - NdP

Tercera plaça del podi per a Adrià Martín al trail a senders de Can Costa. Foto: RUA.

Xavier Álamo es va endur el trail Rocacorba en la seva categoria. Foto: RUA.