Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació Ripollet Rock visita la Casa dels Xuklis de l’entitat AFANOC

Els membres de Ripollet Rock han visitat aquesta setmana l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC, per conèixer de primera mà alguns dels seus projectes, com la campanya Rock pels Xuklis, que vol visibilitzar la realitat dels joves amb càncer a través de la música rock i el heavy.

L’Associació Ripollet Rock ha visitat aquesta setmana l’entitat AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) per conèixer de primera mà la seva tasca social i els seus projectes. AFANOC és una destacada entitat que treballa des de fa anys en l’atenció integral a infants i adolescents que pateixen càncer i dona suport a les seves famílies. Entre els seus projectes més importants es troba la Casa dels Xuklis, un espai pioner a tot l’Estat. Es tracta d’una casa on els infants i joves amb càncer, i també les seves famílies, es poden allotjar mentre duren els seus tractaments oncològics a Barcelona. Es tracta d’un servei totalment gratuït, en un edifici acollidor, que és possible gràcies a les aportacions de les administracions públiques i les donacions per part de particulars.

AFANOC i la Casa dels Xuklis han posat en marxa la campanya Rock pels Xuklis, una iniciativa que té l’objectiu visibilitzar la realitat dels joves amb càncer i de les seves famílies, amb la implicació del món de la música, el rock i el heavy metal. Gràcies a campanyes com aquesta, els projectes d’AFANOC tenen visibilitat i s’organitzen activitats per recollir fons. Amb aquesta visita, l’Associació Ripollet Rock ha conegut el projecte Rock pels Xuklis, i ha obert les portes a futures col·laboracions amb AFANOC.

Redacció ripollet.cat - JS