Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació d'Espectadors aposta per la gent gran

L'entitat es prepara per a la seva pròxima temporada d'espectacles, i constata que s'està recuperant la normalitat vers el nombre d'espectacles i públic.

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ja es prepara per a una nova temporada d'espectacles i, a partir del 23 de setembre, posarà a la venda les entrades de les actuacions a través de la seva pàgina web (www.espectadorsripollet.cat). El primer quadrimestre de la temporada, durant la tardor i fins a final d'any, s'han programat un total de 10 espectacles. Així ho van explicar Laura Dulcet, Joan Ramon Gordo i Rafael López, membres de la Junta de l'AETMV, en un avançament de la nova temporada que van realitzar per a la premsa el passat 28 de juliol.

Ja són 29 temporades de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. L'activitat de la nova temporada arrencarà amb les Nits de Música, el 29 de setembre, amb la presentació de la temporada i la sessió "La ràdio amb discos i cassettes. Un viatge a la tecnologia i la música dels 80", presentada pel director de Ripollet Ràdio, Toni Miralles i emmarcada en el 25è aniversari de l'emissora municipal.

La presidenta de l'AETMV, Laura Dulcet, va destacar que en la 29a temporada es recupera la normalitat quant a nombre d'espectacles i aforament. També va mostrar l'interès de l'entitat pels "sèniors" i, per això, han avançat les Nits de Música a les 19 hores i col·laboraran amb el Casal de la Gent Gran de La Gresca. Igualment, va recordar que els joves de 18 a 25 anys disposaran, en cada espectacle, de 10 entrades a només 5 euros.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l'entitat, www.espectadorsripollet.cat.