Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'àrea sanitària d'Atenció Primària Metropolitana Nord, on estan inclosos els CAP de Ripollet, rep un reconeixement

Es tracta d'una distinció per la bona feina feta en la integració de persones que realitzen treballs en benefici de la comunitat.

Començant per la dreta, M. Encarnación Garcia recollint el reconeixement. Foto: Departament de Justícia..
Començant per la dreta, M. Encarnación Garcia recollint el reconeixement. Foto: Departament de Justícia.

L'àrea sanitària d'Atenció Primària Metropolitana Nord, en la qual es troben els quatre CAP de Ripollet, ha rebut un reconeixement de la Generalitat de Catalunya per la tasca que desenvolupen en l'àmbit de les mesures penals, reinserció i atenció a la víctima. El reconeixement va ser entregat el passat 21 de setembre de mans de la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart González.

La distinció entregada a la secció d'Atenció Primària Metropolitana Nord posa en valor la col·laboració que es du a terme des de fa uns anys amb el Departament de Justícia, per comptar amb persones que han de fer treballs en benefici de la comunitat (TBC). Aquesta col·laboració ha permés que, fins ara, més de 1.200 persones hagin realitzat treballs en benefici de la comunitat a algun dels centres de l’Atenció Primària Metropolitana Nord.

M. Encarnación Garcia, responsable de la direcció de persones de l’Atenció Primària Metropolitana Nord, va recollir el premi i va destacar que “la incorporació de les persones que fan aquests treballs en benefici a la comunitat és positiva per a totes dues parts: tant per a les persones que els fan, que ens han manifestat en moltes ocasions que se senten útils, com per als equips d’atenció primària, que incorporen algú que pot ajudar en tasques informatives i, a més, amb la satisfacció de saber que participen en una tasca social o, fins i tot, de reinserció”.

Redacció ripollet.cat - DVT