Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AMB presenta a Ripollet el projecte del nou hospital

Representants de l'Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques i del servei de Planejament urbanístic de l'AMB van reunir-se amb els grups municipals ripolletencs per exposar el projecte i atendre els dubtes dels representants polítics municipals.

Personal tècnic i responsables de l’Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques i del servei de Planejament urbanístic de l’AMB han presentat aquesta setmana a Ripollet la Modificació del Pla General Metropolità per a la construcció d'un nou hospital al Vallès Occidental. La trobada es va celebrar a la Sala de Plens on els representants es van reunir amb tots els grups municipals per exposar el projecte i donar resposta als dubtes que tinguessin els representants polítics del municipi. 

2.jpg

El projecte

L’objecte de la MPGM, aprovada inicialment pel Consell Metropolità de l’AMB a finals de gener, és transformar l'antiga carretera N-150 en una avinguda metropolitana que vertebri els teixits urbans de l'entorn i permeti construir un nou hospital comarcal en una posició central i accessible des dels municipis als quals ha de donar servei. A més de millorar la mobilitat i connectivitat a la zona; la modificació del planejament permetrà millorar la connectivitat ecològica i la relació entre els nuclis urbans i la infraestructura verda i també preveu la construcció d’un nou barri al voltant de l’hospital, amb equipaments, habitatges, botigues, oficines i espais públics.