Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMB inaugura el seu 17è cicle d’activitats als parcs, platges i rius que tindrà tres parades a Ripollet

Ripollet acollirà el Dia de les Papallones (16 d’abril), el Bioblitz Metropolità (21 de maig) i una Nit d’Astronomia (4 de novembre), en el marc d’aquest cicle d’activitats, organitzat pel Servei de Parcs i Platges de l’AMB i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

L’Àrea Metropolitana (AMB) ha inaugurat aquest diumenge, 15 de gener, el 17è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. El cicle, organitzat pel Servei de Parcs i Platges de l’AMB i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, inclou més de 60 activitats per als caps de setmana fins al pròxim mes de novembre, que combinen oci, lleure, divulgació i pedagogia.

Ripollet acull tres cites dins d’aquest 17è cicle d'activitats. Dues d’elles estan incloses en la programació de les Jugatecambientals del parc Massot i el parc dels Pinetons. Així doncs, el pròxim 16 d’abril les Jugatecambientals de Ripollet estaran dedicades al Dia de les Papallones. Per altra banda, el dia 21 de maig, les Jugatecambientals acolliran l’activitat “Vine al Bioblitz Metropolità!”, per tal de celebrar el Dia Mundial de la Biodiversitat. En cap d’aquestes dues activitats cal inscripció prèvia, i podeu trobar més informació a www.amb.cat/jugatecambiental.

La següent cita a Ripollet serà el 4 de novembre al parc dels Pinetons, que acollirà una Nit d’Astronomia, que portarà per títol “Del parc dels Pinetons a Júpiter i Saturn”. El taller, adreçat a famílies amb infants a partir de 8 anys, tindrà lloc de 19 a 21 h.

Podeu consultar la programació d’actes de l’AMB en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - JS