Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alumnat d’ESO de l’Institut Lluís Companys assistirà a una obra de teatre amb motiu del 25N per reflexionar sobre les relacions afectives

En el marc de la commemoració del 25N a Ripollet, els estudiants assistiran aquest dijous, 30 de novembre, a l'obra teatral "La poma d'or" en una sessió especial adreçada especialment als joves estudiants a càrrec de la companyia Clownverses.

L’alumnat d’ESO de l’Institut Lluís Companys assistirà aquest dijous, 30 de novembre, a l'obra teatral "La poma d’Or", de la companyia Clownverses, que es representarà al Teatre Auditori del Mercat Vell, en una sessió especial adreçada als joves estudiants en el marc de la commemoració del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. De la mà d’Aleidis Vila, de la companyia Clownverses, l’alumnat de 1r a 4t d’ESO podrà gaudir d'una versió del mite clàssic de la poma d’or adaptada als contratemps i problemes d’avui; una pallassa haurà d’examinar les pells de les deesses gregues que lluiten per ser la millor de l'Olimp.

Basada en una dinàmica d’interacció amb les persones assistents, la representació busca crear un clima distès a partir de l'humor per poder lligar els arquetips de les deesses gregues a les contradiccions i conflictes actuals, sobretot associats a la dona i a l'adolescència. L’objectiu és permetre el jovent reflexionar sobre temes com la tolerància a la frustració, els cànons de bellesa, la resiliència, la sororitat i el companyerisme, i com els afecten les xarxes socials; de quina manera els pressionen i condicionen.

Un tríptic amb motiu del 25N

Aquesta no és l'única activitat que ha organitzat l'Institut Lluís Companys amb motiu del 25N. Amb la convicció que encara queda molt de camí a recórrer i que la formació del jovent és crucial, el centre educatiu ha creat un tríptic informatiu adreçat a l’alumnat. El folletó té l'objectiu de resoldre dubtes, facilitar recursos i aclarir conceptes. És tracta d'una eina més de conscienciació de cara als seus alumnes. 

Redacció ripollet.cat - DVT/JS

ripollet-edu-25N-triptic.jpg

ripollet-edu-25N-triptic02.jpg