Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aleví femení de l'FS Ripollet queda en segon lloc al Campionat d'Espanya de Clubs Base

Les ripolletenques són el primer equip del club que arriba a la final d'un Campionat d'Espanya de Clubs. En la competició l'aleví femení de l'FS Ripollet va superar el Muslera (5-4) i el César Augusta (5-1), i només va perdre a la final davant del Pavía (7-2).

Font: Xarxes socials de l'FS Ripollet..
Font: Xarxes socials de l'FS Ripollet.

L'equip aleví femení del Futbol Sala Ripollet va quedar en segona posició al Campionat d'Espanya de Clubs Base, disputat a Roquetas de Mar, a Almeria. L'aleví femení és el primer equip de l'FS Ripollet que es classifica per a la final del Campionat d'Espanya de Clubs en qualsevol categoria.

Les ripolletenques van superar en el seu primer partit del campionat, als quarts de final, l'equip cantàbric del CDE Muslera, per un ajustat 5 a 4. A semifinals, jugat dissabte a la tarda, van superar clarament l'FSF César Augusta per 5 a 1. Només la UD Pavía, equip d'Almeria, va poder aturar les ripolletenques a la final del campionat, diumenge al migdia, per 7 a 2. Una medalla de plata per a l'aleví femení, que rubrica una gran actuació en aquest Campionat d'Espanya de Clubs Base de Futbol Sala.