Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde atendrà personalment a la ciutadania el tercer dijous de cada mes

Aquesta nova iniciativa, anomenada ‘L’alcalde respon’, és un nou servei d’atenció a la ciutadania, que entrarà en funcionament a partir del pròxim 18 de gener.

L'alcalde, Luis Tirado, durant la roda de premsa en la qual ha explicat la nova iniciativa 'L'alcalde respon".
L'alcalde, Luis Tirado, durant la roda de premsa en la qual ha explicat la nova iniciativa 'L'alcalde respon"

L'alcalde de Ripollet, Luis Tirado, ha explicat aquest dimarts, 9 de gener, la nova iniciativa 'L'alcalde respon' que consistirà en un nou servei d’atenció a la ciutadania que es durà a terme el tercer dijous de cada mes. El servei "neix amb la voluntat de fer més accessible l’Ajuntament a la ciutadania", ha declarat Tirado.

'L'alcalde respon' és fruit, segons ha explicat ell mateix en roda de premsa, “de l’esforç que portem fent des de l’Ajuntament des que va començar la legislatura i, a partir de la setmana vinent, totes les ciutadanes i ciutadans que vulguin, podran parlar directament amb mi sobre el que els preocupa del nostre municipi”. 

alcalde2.jpg

En aquest sentit, a partir del pròxim 18 de gener, cada tercer dijous de mes, s'atendrà amb cita prèvia a totes les persones que ho demanin a títol individual. Els torns en els quals l'alcalde atendrà els veïns i veïnes de Ripollet seran de 9 a 12 h i de 17.30 a 19 h a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, ubicada al carrer de Balmes, 2. Les reunions seran en torns de 15 minuts i es pot demanar cita prèvia aquí.

L’objectiu és atendre les peticions, propostes i inquietuds de la ciutadania, que seran recollides i, com ha explicat l’alcalde, les farà arribar als diferents departaments de l’Ajuntament per tal de fer el seguiment corresponent. L'alcalde, Luis Tirado, ha volgut deixar clar que aquesta iniciativa se la pren com una tasca personal perquè "ell és un veí més i els problemes dels ripolletencs també són els seus problemes". 

Redacció ripollet- NdP / DVT