Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldable d’ERC Roger Bayó participa a Ginebra en una reunió de candidats vallesans amb Marta Rovira

Roger Bayó va viatjar a Suïssa, la setmana passada, juntament amb vuit candidats republicans del Vallès Occidental, per posar en comú amb la secretària general del partit alguns dels reptes compartits a la comarca.

Roger Bayó, durant la roda de premsa amb Marta Rovira. Font: ERC..
Roger Bayó, durant la roda de premsa amb Marta Rovira. Font: ERC.

El candidat d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals de l’any vinent, Roger Bayó, va participar la setmana passada en una trobada a Ginebra amb Marta Rovira, secretària general del partit. Bayó va viatjar amb altres vuit alcaldables de la comarca del Vallès Occidental per posar en comú els àmbits que els diferents municipis comparteixen. Alguns dels temes que es van tractar van ser les infraestructures, la mobilitat i el transport públic. En aquest sentit, Marta Rovira va assegurar que actualment “hi ha una xarxa de Rodalies i transport públic obsolet i exigim totes les competències perquè tenim la certesa que podem gestionar-ho millor”.

En la seva intervenció posterior a la reunió, Roger Bayó va destacar que “cal un model de ciutat que s’adapti a les necessitats de la ciutadania, que posi les persones al centre i recuperar l’orgull de viure a Ripollet”. Bayó va indicar que, en els darrers tres anys, des de l’agrupació local “s’ha estat treballant, escoltant les aportacions de tothom, des de gent jove a gent més gran”. La secretària general d’ERC, Marta Rovira, va expressar la seva lloança cap a la feina feta per l’agrupació d’ERC de Ripollet  durant aquest mandat, ja que “és un exemple a nivell nacional d’oposició útil, malgrat estar a l’oposició s’arremanga, treballa, busca, representa i aconsegueix”.

JS