Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i l'AER finalitzen les visites a empreses dels nou polígons de Ripollet

Les trobades s'han realitzat durant el segon semestre de 2022 i han servit, d'una banda, per conèixer els reptes futurs i necessitats de les empreses de Ripollet, i per altra, per fomentar l'associacionisme en el sector industrial.

Visita a l'empresa ID Gamax, al PAE La Siberia..
Visita a l'empresa ID Gamax, al PAE La Siberia.

A mitjans desembre va tenir lloc la darrera de les visites que el passat mes de juliol es van iniciar des del Departament d'Empresa i Comerç de l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Ripollet, a les empreses dels diferents PAE's de Ripollet, i que han comptat amb l'assistència de la Regidora d'Empresa, Txell Caler, i de la dinamitzadora de l'Associació d'Empreses de Ripollet (AER), Ingrid Vergara.

Acompanyades de tècnics de Ripollet Impulsa, han visitat una empresa representativa de cada un dels 9 PAE's del municipi, a fi que poguessin explicar de primera mà quins són els seus reptes futurs i compartissin les seves necessitats, per tal que l'Ajuntament pugui col·laborar amb elles i mirar de respondre a les seves demandes.

Depenent de l'empresa visitada, s'han tractat temes d'interès per a elles, com l'Economia Circular, la Innovació, la sensibilització LGTBI, la Certificació Q, les noves línies de producció i els eco dissenys. També s'ha parlat de la seva possible vinculació amb el projecte CuEmE, actuacions de millora als diferents PAE's o les necessitats de contractació de personal, entre altres temes.

Per part de l'AER, la seva dinamitzadora, Ingrid Vergara, ha tingut l'oportunitat de detallar a les empreses per què es va crear aquesta associació i els avantatges d'associar-se, fent valdre la importància de l'associacionisme i de tenir un interlocutor únic en relació directa davant les administracions públiques. Així mateix, les visites també han permès a l'associació copsar les necessitats reals de les empreses del municipi.

Les visites s'han realitzat a les següents empreses de Ripollet: Bobinados Volta, Grand Lord Bus,  Elan Foods, ID Gámax, Thalgo, Rectificats Sicília, Étikek, Aparcamiento de Camiones Ripollet i Servi-Glass.

L'Ajuntament treballa ara per donar resposta a les necessitats i propostes recollides, així com per gestionar de manera eficient tot el que les empreses han traslladat en aquestes trobades i fer-ho extensible a tots els PAE's del municipi.

Redacció ripollet.cat / NdP