Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Ripollet posa en marxa el sistema de cita prèvia per a consultes tècniques de diferents departaments

Amb l'objectiu de millorar l'atenció als veïns i veïnes, l'Ajuntament ofereix cites, tant presencials com telemàtiques, amb enginyers, arquitectes i altres tècnics municipals de l'àmbit de Ciutat i Sostenibilitat, per tal de resoldre dubtes i agilitzar la gestió de tràmits administratius.

L'Ajuntament de Ripollet ha posat en marxa el sistema de cita prèvia per a consultes tècniques de diferents departaments de l'àmbit de Ciutat i Sostenibilitat. Amb aquest servei, el consistori té l’objectiu de millorar l'atenció als veïns i veïnes, humanitzant el tracte i l'atenció a la ciutadania. A més, d’aquesta manera, es podran agilitzar i facilitar la gestió de tràmits administratius i es resoldran dubtes en temes que poden tenir certes complicacions tècniques.

Es tracta de cites, tant presencials com telemàtiques, amb enginyers, arquitectes i altres tècnics municipals, per tal de resoldre dubtes sobre activitats, comunicats i llicències d'obres, parcs i jardins, rius, horts, mobilitat, protecció animal, urbanisme o via pública.

És important que la persona interessada faci la reserva amb una setmana d'antelació, per tal de poder preparar la documentació de cada cas. A més, per agilitzar la visita, també es requereix enviar les dades personals necessàries, així com números de registres i expedients, a l'hora d'omplir el formulari de reserva.

Les cites es duran a terme a l’Àmbit de Ciutat i Sostenibilitat, que està ubicat a la Casa del Comú, al carrer de la Salut, 1. La cita prèvia s'ha de demanar al següent enllaç.

NdP/JS

casa comu.jpg

Imatge de la Casa del Comú.