Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Ripollet organitza aquest Nadal un curs intensiu de monitors i monitores de lleure

El curs, subvencionat pel consistori, ofereix formació per treballar en l’àmbit de les activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Ripollet organitzarà, durant aquestes festes de Nadal, un curs intensiu per obtenir el títol de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El curs s’ha ofert a les entitats que organitzen Casals d’Estiu al nostre municipi, persones en situació d’atur derivades des de Ripollet impulsa i ciutadania en general, amb l’objectiu d’oferir una formació per poder treballar en aquest àmbit, sense sortir de Ripollet i subvencionat des de l’Ajuntament.

El curs, per a un màxim de 25 persones, es desenvoluparà entre el 27 de desembre i el 8 de gener de 2023 a les dependències del Casal de Joves. La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de portar-lo a terme. Des de la Regidoria de Joventut s’ha valorat molt positivament la bona acollida que ha tingut el curs, amb totes les places plenes, i s’estudiarà la possibilitat  de realitzar una segona edició l’any vinent.

NdP

Cartell Ripollet 2022.jpg