Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament convoca als joves per analitzar la realitat juvenil al municipi

L'Ajuntament de Ripollet està treballant en un estudi de diagnosi de la realitat juvenil del municipi com a pas previ a l'elaboració del Pla Local de Joventut.

Cal Teixell, seu del Casal de joves de Ripollet.
Cal Teixell, seu del Casal de joves de Ripollet

L'Ajuntament de Ripollet està treballant en un estudi de diagnosi de la realitat juvenil del municipi com a pas previ a l'elaboració del Pla Local de Joventut. Aquest analisi sobre la realitat juvenil al nostre municipi també vol identificar els recursos existents a Ripollet destinats al jovent, a més de fer un procés de reflexió col·lectiva on el paper de les persones joves és molt important. En aquest context, la Regidoria de Joventut ha preparat una enquesta i ha organitzat dues trobades dirigides a joves de 12 a 29 anys.

La primera trobada, amb joves associats, tindrà lloc el dia 17 de juny a les 18 h, a la sala d'actes del Centre Cultural. La segona, amb joves no associats, es realitzarà el dilluns 21 de juny, a les 18 h, al mateix lloc. En tots dos casos es sol·licita confirmació prèvia d'assistència al correu joventut@ripollet.cat o a l'Instagram @ripolletjove. També es podrà assistir donant les dades, sense inscripció prèvia.

Aquestes reunions complementen les trobades que s'han fet a nivell tècnic amb professionals relacionats amb la joventut i que formaran part de la diagnosi. Durant el segon semestre de 2021, es treballarà en l'elaboració del Pla local de Joventut.