Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comença a visitar petites i mitjanes empreses de Ripollet

Actualment, l'Ajuntament de Ripollet treballa per aconseguir la Certificació Q de qualitat del Polígon d'Activitat Econòmica Els Pinetons. La primera visita a les PIME de Ripollet realitzada per l'alcalde, Luis Tirado, ha estat a l'empresa Proverest Seguridad SL.

Un dels objectius del Govern Municipal és la millora de la competitivitat dels polígons d'activitat econòmica (PAE) de Ripollet, en el marc del Pla Estratègic Industrial de la ciutat, elaborat per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya. Així, amb l'objectiu de revitalitzar el teixit industrial de la ciutat, donant a conèixer els serveis de Ripollet Impulsa cap a les empreses i recollint les seves inquietuds i necessitats, el consistori ha començat a fer una sèrie de visites a petites i mitjanes empreses, que van començar el passat 23 de gener a Proverest Seguridad SL, al PAE Els Pinetons.

Aquesta primera visita la va dur a terme l'alcalde de Ripollet, Luis Tirado, acompanyat per la presidenta de l'Àrea de Promoció Econòmica, Eva Herrera, i tècnics de Ripollet Impulsa, que van visitar les instal·lacions de Proverest Seguridad, acompanyats pel seu gerent, Daniel Rodrigo, i els administradors de l'empresa, Yolanda López i Esteban López. Aquesta és una empresa d'instal·lació i manteniment de sistemes contra incendis i electricitat, que el desembre de 2019 es va traslladar del nucli urbà de Ripollet al PAE Els Pinetons. Des d'aleshores ha apostat per la seva modernització i digitalització. Actualment, hi treballen 16 persones i l'empresa, que recentment ha ampliat i millorat les seves instal·lacions, dona servei arreu de l'Estat, tot i que principalment treballa a Catalunya i compta amb una delegació a Tarragona.

240123_ripollet-eco-empresa-proverest-visita-021.jpg

Després de la visita es va celebrar una reunió, en la qual l'empresa va explicar la seva aposta per continuar millorant i avançant, adaptant-se a les noves normatives i requisits administratius, mentre que des de l'Ajuntament es va oferir la possibilitat de fer servir els serveis del Departament d'Empresa i la borsa de treball, i van recollir algunes propostes per a la millora del polígon.

Des de Ripollet Impulsa es preveu anar fent aquest tipus de visites, no només a petites i mitjanes empreses dels polígons d'activitat econòmica de Ripollet, sinó també a establiments comercials i hostalers de Ripollet.

Certificació Q

Proverest Seguridad és una de les empreses que va assistir a la presentació que l'Ajuntament i l'Associació d'Empreses de Ripollet va realitzar el passat mes de novembre, sobre el projecte de Certificació Q al polígon d'activitat econòmica Els Pinetons. Actualment, ja s'ha iniciat l'auditoria per tal d'assolir aquesta certificació de qualitat, a través d'un programa de suport de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, de la mà de PIMEC i AENOR, per a la dinamització dels PAE.

Redacció ripollet.cat - NdP