Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament atorga més de 75.000 € en subvencions a entitats en l’àmbit de Drets Socials

Un total de 16 entitats locals han aconseguit subvencions per a projectes i activitats sense ànim de lucre en l’àmbit de Drets Socials.

L’Ajuntament de Ripollet ha aprovat en Junta de Govern Local l’adjudicació de vuit línies de subvenció, en règim de concurrència competitiva per a projectes i activitats dutes a terme durant el 2023 per part d’associacions o entitats locals sense ànim de lucre, en l’àmbit de Drets Socials.

La convocatòria, publicada el passat mes de març, incloïa:

  • La subvenció d’activitats i projectes d’interès per a la ciutadania, en les línies de foment del voluntariat
  • Emergència alimentària
  • Diversitat funcional
  • Dinamització de gent gran
  • Foment de la salut pública
  • Igualtat efectiva i de gènere
  • Lleure infantil i juvenil, i lleure infantil i juvenil dins l’àmbit escolar

El crèdit disponible era de 82.500 € i, finalment, s’han atorgat subvencions per un import total de 75.108 €, destinades a aquestes 16 entitats locals.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el passat 28 d’abril, l’Ajuntament havia rebut un total de 33 sol·licituds pels diferents programes, tres de les quals van ser desestimades o no admeses. Finalment, han estat 27 els projectes o activitats subvencionades per haver obtingut la puntuació suficient. Els imports concedits van des dels 700 euros del projecte 'Formació al llarg de la vida', de l'Aula d'Extensió Universitària, fins als 7.000 euros que rebrà la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada per al projecte de 'Foment del voluntariat'.

El pagament, tal com recull la convocatòria, es farà a través d’una bestreta del 70% en el moment de l’aprovació de la subvenció i el 30% restant, en el moment de l’aprovació de la justificació presentada per l’entitat. S'espera que l'aprovació definitiva d'aquesta adjudicació s'aprovi el més aviat possible.

Redacció ripollet.cat - NdP/DVT