Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament atorga més de 170.000 euros en subvencions a entitats culturals i esportives

Es tracta de subvencions atorgades en règim de concurrència competitiva, per a projectes i activitats culturals i esportives d'entitats i associacions sense ànim de lucre de Ripollet.

L'Ajuntament de Ripollet ha aprovat aquest mes de novembre, en Junta de Govern Local, l'atorgament de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a projectes i activitats culturals i esportives per a l'any 2023, dutes a terme per entitats i associacions locals sense ànim de lucre. En total, s'han atorgat 171.401,38 € per a més d'una trentena d'entitats de Ripollet.

Pel que fa a Cultura, s'han convocat set línies de subvenció: Manteniment i viabilitat de la seu cultural de l'entitat; Suport a activitats i programes culturals; Imatgeria festiva popular; Línia de foment de les formacions musicals estables a la ciutat de Ripollet; Foment de l'educació, difusió i creació artística i literària; Oferta cultural als barris, i Divulgació del coneixement: canals d'informació i comunicació. En total, s'han destinat 81.095,14 € a 18 projectes i activitats d'11 entitats locals.

Quant a les subvencions esportives, aquestes responen a vuit línies de subvenció, que són les següents: Participació en el programa d'esport escolar organitzat i promogut per l'Ajuntament de Ripollet; Col·laboració d'entitats esportives en l'organització de les activitats del programa d'esport escolar organitzades i promogudes per l'Ajuntament de Ripollet; Participació d'esportistes de les entitats esportives locals en lligues federades o escolars; Organització d'esdeveniments i actes esportius; Organització d'actes, esdeveniments i activitats esportives d'especial rellevància o interès socioesportiu per al municipi; Formació esportiva per a persones entrenadores, monitores i vinculades a les entitats esportives, AMPA, AFA i associacions de veïns del municipi; Promoció i foment de l'esport femení, i Suport als desplaçaments de l'esport fora de Catalunya. S'han beneficiat un total de 22 entitats, set d'elles associacions de famílies de centres educatius de Ripollet i les altres 15, esportives. Les subvencions atorgades ascendeixen als 90.306,24 €.

Redacció ripollet.cat - NdP