Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Ripollet atorga més de 160.000 euros a entitats culturals i esportives

La Junta de Govern Local aprova l’acord de subvencions per a projectes i activitats culturals i esportives per a l’any 2022, a més de la subvenció i el conveni amb Ripollet Costums i Tradicions per a la realització de la Cavalcada de Reis.

El 1r Aquatló infantil-juvenil Vila de Ripollet de la RUA ha estat una de les activitats subvencionades..
El 1r Aquatló infantil-juvenil Vila de Ripollet de la RUA ha estat una de les activitats subvencionades.

La Junta de Govern Local de dimarts, 20 de desembre, va aprovar l’atorgament d’un gran nombre de subvencions, en l’àmbit de Desenvolupament Comunitari, per un import total de 160.850,59 €. Es tracta de les subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a projectes i activitats culturals d’entitats i associacions sense ànim de lucre per a l’any 2022, per un import de 32.715 €; per a projectes i activitats esportives organitzades aquest 2022, per un import de 84.635,59 €; i de la subvenció nominativa a Ripollet Costums i Tradicions de 43.500 € per al desenvolupament de les diferents activitats de la festivitat de Reis, així com la formalització del corresponent conveni.   

Suport econòmic a 34 entitats 

Fins a 10 entitats culturals s’han vist beneficiades per les diferents subvencions. A més del suport econòmic a Ripollet Costums i Tradicions, també s’han subvencionat els projectes i activitats de nou entitats més. La convocatòria en règim de concurrència competitiva contemplava tres línies o programes, que són el manteniment i viabilitat de les seus socials de les entitats, el suport a activitats o programes culturals i la imatgeria festiva popular. 

Quant a les subvencions en l’àmbit esportiu, un total de 24 entitats esportives i associacions de famílies s’han vist beneficiades en aquesta convocatòria. Es tracta d’ajuts econòmics corresponents a nou programes diferents, que inclouen la participació i col·laboració amb el programa d’esport escolar de l’Ajuntament de Ripollet i en lligues federades o escolars; l’organització d’actes i esdeveniments esportius; la formació de persones entrenadores, monitores i vinculades a entitats esportives, associacions de famílies o de veïns; la promoció i foment de l’esport femení; el suport als desplaçaments fora de Catalunya; i l’accés a la pràctica esportiva de col·lectius vulnerables.      

NdP/MM