Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AETMV celebra els seus 30 anys amb una programació plena d'actes

Cares reconegudes com el Mag Lari o obres famoses com West Side Story formen part de la programació de febrer-juny de 2024.

Rafel López, Laura Dulcet i Xavier Gual, presentant davant els mitjans la nova programació de l'AETMV..
Rafel López, Laura Dulcet i Xavier Gual, presentant davant els mitjans la nova programació de l'AETMV.

El dilluns, 22 de gener, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet, representat per Laura Dulcet, Rafel López i Xavier Gual, va presentar la programació de la temporada compresa entre febrer i juny de 2024. L'acte de presentació, que va comptar amb la presència dels mitjans de comunicació municipals, va servir per exposar un calendari molt variat i complert amb cares conegudes i grans actuacions, que serviran per celebrar els 30 anys de l'entitat. Algunes de les dates que cal destacar són les següents.

Espectacles i actuacions

El primer dels actes del nou programa, que serà el concert "Frederic Chopin, les cartes del poeta", interpretat per Daniel Ligorio, es durà a terme el 23 de febrer. De cara al març, podem gaudir de l'obra més actualitzada de West Side Story, amb emissions en directe des dels principals teatres del món. D'altra banda, el 26 d'abril, el Mag Lari vindrà a presentar el seu espectacle "Strafalari", el nou show del gran mestre de la màgia i l'humor. Ja de cara al maig, tindrem l'actuació de Maria Bertomeu "La Maria", que presenta "L'assumpció", el primer disc d'estudi de la que és considerada la veu més original i innovadora del cant valencià. Tancarem el juny amb l'obra de teatre "Conspiranoia", de Marc Angelet i Jordi Casanovas, que es durà a terme el dia 14.

Nits de cinema i música

Pel que fa al cinema, destaquen l'última pel·lícula de Wody Allen, "Coup de chance", que es podrà veure el 20 de març i "La impaciencia del corazón", de Billie August, que serà el 22 de maig. Pel que fa a les Nits de música, que són sempre en dijous, cal recordar l'especial de Chopin del 22 de febrer i el de West Side Story, del 7 de març, i afegir Guitar Legends, de l'11 d'abril i Els musicals d'Els Amics del Teatre, que serà, excepcionalment, en divendres.

30 anys d'AETMV

Els representants de l'entitat es van mostrar molt satisfets "per la gran assistència a la gran majoria d'actes de l'anterior programació", i confien que en aquesta ocasió continuï en aquesta línia. De la mateixa manera, van voler destacar "l'increment de socis fins a arribar-ne als, pràcticament, 320" i, com a mostra d'agraïment, han organitzat dos actes especials pels 30 anys de l'entitat. El primer d'ells, només per a socis, serà "L'escenari secret", que consistirà en dues actuacions en escenaris amagats a Ripollet. I d'altra banda, el segon dels actes, obert a tothom, serà la Festa del 30 aniversari de l'Associació que comptarà amb diversos actes i un dinar de celebració per a tots els assistents, per un preu de 25€, amb tres plats, pastís i cava.

Redacció ripollet.cat - DVT.