Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'administració de loteries Tresdelalluna reparteix el primer premi de la Loteria Nacional de dissabte

El número premiat és el 31554, un número que l'administració ripolletenca ubicada a la rbla. de Sant Jordi, 18, té abonat i posa a la venda cada setmana.

L'administració de loteries Tresdelalluna (rbla. de Sant Jordi, 18) ha repartit aquesta setmana el primer premi de la Loteria Nacional, que es va sortejar dissabte passat, 16 de desembre. El número premiat ha estat el 31554. Es tracta d'un número que l'administració Tresdelalluna té abonat i, per tant, el ven cada setmana. Els afortunats que van comprar el número per aquest dissabte s'han endut 60.000 € per cada dècim comprat. En total, l'administració ha repartit 600.000 euros.

Tant Consol Pardo com Jordi Socías, administradors de l'establiment, s'han mostrat molt satisfets i contents per repartir sort a Ripollet, així com pel fet que es tracta d'un número que sempre tenen a disposició dels seus clients i pel qual han apostat des de fa anys.

L'administració Tresdelalluna va néixer fa 50 anys, el 1962, regentat pels oncles de l'actual propietari, Jordi Socías. Ha repartit diversos grans premis durant aquest mig segle de vida. Un dels últims premis que va repartir va ser el mes de febrer del 2022, quan un encertant de la Loteria Primitiva es va endur gairebé 1,5 milions d'euros. Així mateix, també ha donat sort amb un Segon Premi del sorteig de la Loteria Nacional de Nadal, el sorteig de la Grossa, de l'any 2016; i dos primers premis de la Loteria Nacional, els anys 2006 i 2010.

Redacció ripollet.cat - JS