Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa de la Primera Infància endega la campanya "Snack cultural" fusionant criança i cultura

Durant el mes d'abril, l'entitat i diferents cafeteries i bars de Ripollet col·laboraran per impulsar la lectura de llibres infantils entre els més menuts. Els establiments oferiran als seus clients amb infants, a més de begudes i menjar, llibres que podrà compartir la família durant aquella estona.

La Xarxa de la Primera Infància impulsarà, durant aquest pròxim mes d'abril, una campanya que entrelliga criança amb cultura, amb l'objectiu d'impulsar el consum de llibres des de nadons i durant la primera infància. Amb la complicitat de diferents cafeteries i bars de Ripollet, com ara la cafeteria Sirocco, que ja ha confirmat la seva participació, l'entitat endega el projecte "Snack cultural", amb el qual els clients dels locals podran adquirir, a més de begudes i menjar per alimentar el cos, llibres infantils per nodrir la ment dels més menuts.

L'objectiu no és només que es comprin llibres als infants, sinó que les famílies puguin compartir un temps de qualitat tots plegats, mentre prenen un cafè i llegeixen un conte. Al perfil d'Instagram de la Xarxa de la Primera Infància de Ripollet, es podrà trobar més informació, així com el llistat d'establiments que s'hi adhereixen.

Per a més informació, també podeu escriure al mail xarxaprimerainfancia@gmail.com.

Redacció ripollet.cat - JS