Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La unitat mòbil de vacunació obre la franja als majors de 18 anys

El dispositiu de vacunació sense cita, instal·lat al parc del Primer de Maig, ha obert aquest migdia la franja de vacunació als majors de 18 anys. La unitat mèdica, que vacuna amb Janssen -de dosi única-, estarà oberta fins a les 20 hores.

El banc de sang i SEAT han col·laboren amb Salut cedint les vehicles per fer la vacunació itinerant..
El banc de sang i SEAT han col·laboren amb Salut cedint les vehicles per fer la vacunació itinerant.

IMG_8174.JPG

Una setantena de persones majors de 40 anys s'han vacunat aquest matí. Una xifra inferior de l'esperada, ja que en altres poblacions la mitjana és d'unes 400 persones, en aquest mateix temps. Aquesta baixa resposta, malgrat la difusió massiva realitzada, ha fet que els responsables del servei hagin obert la franja de vacunació també als joves, majors de 18 anys.

Per tal de poder accedir a la vacunació, cal que aquells veïns i veïnes de Ripollet es dirigeixin al bus de vacunació amb la targeta sanitària o un document d'identificació (DNI, passaport o NIE). Cada bus comptarà amb un equip de 2 infermeres, 1 tècnic i dos administratius i tindrà una capacitat d’administrar vacunes a 600 persones cada dia. Cada autobús anirà acompanyat de dues carpes exteriors: en una carpa es farà el registre de les persones que es vacunaran, i en l’altra s’esperaran uns minuts després de la vacunació.

IMG_8170.JPG