Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Coral "El Vallès" presentarà el 2 de març a Ripollet el concert que ja va triomfar a Andorra

L'entitat ripolletenca interpreta la "Missa en Do menor" de Mozart, amb quatre solistes, una orquestra de cambra i la seva coral, un concert que ja es va presentar el passat 4 de febrer a Sant Julià de Lòria (Andorra) amb un gran èxit d'assistència de públic. El pròxim 2 de març el concert es farà al Teatre Auditori de Ripollet.

La Societat Coral "El Vallès" està presentant aquests dies un gran projecte que combina la presència a dalt de l'escenari de músics amateurs amb professionals. Es tracta de la interpretació de la Missa en Do menor de Mozart. El concert compta amb quatre solistes, una orquestra de cambra composta per músics professionals i la Coral de la Societat Coral "El Vallès". És un concert que es va presentar el passat diumenge, 4 de febrer, a Sant Julià de Lòria, a Andorra, on va gaudir d'una gran assistència de públic. El concert d'Andorra es va poder realitzar gràcies a la col·laboració amb l'associació Andorra Lírica, que es va encarregar de les despeses i la logística. El concert es presentarà a Ripollet el pròxim 2 de març, al Teatre Auditori, a partir de les 19 hores.

ripollet-cul-concert-societat-coral-andorra-040224-3.png

Una de les particularitats d'aquest concert és que combina la presència a dalt de l'escenari de músics professionals i amateurs. Els cantants de la Coral de la Societat Coral "El Vallès" acompanyaran una orquestra de cambra, que estarà formada per diversos músics professionals, que toquen en altres orquestres i grups musicals. Alguns d'ells toquen instruments d'època, com ara sacabutxos i un orgue positiu.

A més, el concert compta amb quatre veus solistes, Jonaina Salvador, soprano; Alexia Vázquez, soprano i professora de cant de l'entitat; Jordi Casanova, tenor, i l'estrena de Jordi Giménez, director del cor Veus del Vallès i la Banda de la Societat Coral, com a baríton. El director del concert serà Francisco Antonio Moya, director titular de l'Orquestra Filharmònica de la Mancha.

ripollet-cul-concert-societat-coral-andorra-040224-01.jpg

El concert es podrà gaudir a Ripollet el pròxim 2 de març, al Teatre Auditori. Les entrades encara no estan en venda, però l'entitat ja ha avançat que les entrades tindran un preu de 12 euros, per a socis i infants, i 16 euros, per als adults.

Redacció ripollet.cat - JS