Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Setmana de la Ciència celebra aquest cap de setmana el seu gruix d’activitats

Són activitats aptes per a tots els públics, que apropen la ciència a tots els ripolletencs i ripolletenques amb xerrades i tallers. La primera Setmana de la Ciència de Ripollet es clourà aquest pròxim dilluns, 21 de novembre.

Aquest cap de setmana es realitzarà la majoria d'activitats de la Setmana de la Ciència de Ripollet, que va començar el passat 12 de novembre. El gruix d'actes d'aquest cap de setmana posarà punt final a la cita, que clourà definitivament aquest dilluns 21. Aquest seguit de xerrades i tallers pretenen acostar la ciència a totes les persones interessades.

Divendres 18, a partir de les 19 h, a la Biblioteca Municipal, l'enginyera aeroespacial Núria Escursell oferirà la xerrada "L'altra cara de l'espai".

Dissabte 19, a partir de les 9 h, al Parc dels Pinetons, es durà a terme una Jornada d'anellament d'ocells. Antonio España serà l'encarregat de guiar aquesta activitat. El mateix dissabte, de 10.30 a 12 h, el Centre Cultural acollirà l'experiment científic en família "Heura i col llombarda", una activitat per a famílies amb infants a partir de 5 anys. L'activitat, que vol acostar la ciència als més menuts, anirà a càrrec de l'associació Luciferases.

La darrera activitat de la Setmana de la Ciència serà el taller "Amb el cor a la mà", dilluns 21, a partir de les 17.30 h, al Centre Cultural. La dissecció d'un cor servirà d'eix per entaular una conversa al voltant de la salut cardiovascular. 

MM

SETMANA.jpg

Cartell de la Setmana de la Ciència 2022