Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La secció local d'ERC de Ripollet renova la seva Executiva

Fran Gargallo substitueix Lurdes Serra en la presidència de la secció local d'Esquerra Republicana de Ripollet. La nova Executiva es planteja mantenir la línia dels darrers anys, enfortint algunes àrees, com Organització i Comunicació.

La secció local d'Esquerra Republicana de Ripollet va renovar el passat 15 de març la seva Executiva en una assemblea, que va servir també per retre comptes de la feina feta pels dos regidors d'Esquerra al govern de l'Ajuntament. La nova executiva va ser escollida per unanimitat. La nova executiva està encapçalada per Fran Gargallo, que substitueix Lurdes Serra en la presidència. S'incorporen Àlex Ponce, Teresa Bertrán i Pablo Torrón, en les secretaries de Finances, Dinamització Interna i com a representant de Jovent Republicà de Ripollet, respectivament. Així mateix, continuen en la nova Executiva Roger Bayó en la secretaria d'Organització i com a portaveu del grup municipal, Lurdes Serra, que assumeix Política Municipal, Dolores Martínez i Marc Rodrigo, al capdavant de Feminismes i Comunicació.

IMG_2981.jpeg

Amb aquesta renovació de càrrecs, la nova Executiva mantindrà una línia continuista amb la feina feta en els darrers anys; combinant cares noves amb membres de l'anterior executiva. Això sí, els nous representants volen potenciar alguns àmbits, com ara Organització o Comunicació. Durant l'assemblea local d'ERC Ripollet, Lurdes Serra va agrair la feina feta pels militants que «han contribuït a enfortir el projecte republicà a Ripollet», d'ençà que va prendre possessió de la presidència l'any 2019.

Redacció ripollet.cat - JS