Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ripolletenca Eva Fernández Palos es proclama campiona d'Espanya de tennis platja

És la cinquena vegada consecutiva que guanya el Campionat d'Espanya, consolidant-se com a actual 12a del rànquing mundial i primera del rànquing nacional.

Ariadna Costa i Eva Fernández Palos, campiones d'Espanya. Fotos: CE Beach Tennis Barcelona..

La jugadora de tennis platja ripolletenca, Eva Fernández Palos, s'ha proclamat aquest passat diumenge, 1 de maig, campiona d'Espanya de tennis platja en categoria absoluta femenina. És la cinquena vegada consecutiva que guanya el Campionat d'Espanya la jugadora ripolletenca, actual 12a del rànquing mundial i primera del rànquing nacional.

Eva Fernández Palos, membre del CE Beach Tennis Barcelona, ha aconseguit la primera plaça en els Campionats d'Espanya de Tennis Platja 2022 fent parella amb la jugadora barcelonina Ariadna Costa, jove promesa que ha fet el salt de la categoria sub-18 a la categoria absoluta, aconseguint ja el seu primer triomf.

La final va enfrontar a la parella catalana amb la parella canària composta per Omayra Farias i Anely Ruiz. Eva Fernández i Ariadna Costa es van imposar en dos sets (6-3/7-5) en un emocionant partit.