Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ripolletenca Eva Fernández continua sumant triomfs

La jugadora de tennis platja ha guanyat un torneig a Brasil fent parella amb l'alemanya Maraike Biglmaier, i en disputarà dos més en el que queda de febrer.

La jugadora ripolletenca de tennis platja Eva Fernández continua acumulant victòries. Aquest passat cap de setmana, la parella formada per Eva Fernández, 19a del món, i Maraike Biglmaier, 10a del món, s'han proclamat guanyadores en categoria femenina del torneig BT200 Campinas, al Brasil. Fernández i Biglmaier van superar a la final al duo format per la brasilera Joana Cortez i la italiana Giulia Trippa, per 6 a 2 en el primer set i un ajustat 7 a 6 en la segona mànega.

És el primer torneig d'aquesta categoria del circuit de la Federació Internacional de Tennis que s'endú Eva Fernández, el que suposa un pas endavant en la carrera de la jugadora de Ripollet. Després d'aquest triomf, la jugadora del club Beach Tennis Barcelona es quedarà al Brasil encara el que queda del mes de febrer, on disputarà, fent parella amb l'alemanya Maraike Biglmaier, dos tornejos més.

JS

eva fernandez 02.jpeg

Eva Fernández i Maraike Biglmaier, en el lloc més alt del podi del torneig BT200 Campinas. Foto: Paulo Arantes/Club Beach Tennis Barcelona.