Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ripolletenca Emma Tirado aconsegueix grans resultats en el Campionat d'Espanya Infantil de Natació Artística

La nedadora va aconseguir l'or en la competició per equips i la plata en la final de Combo, amb el CN Sabadell. L'equip vallesà, a més, es va endur la primera plaça en la classificació final per equips.

Emma Tirado, mostrant l'or assolit. Fotos: CN Sabadell..
Emma Tirado, mostrant l'or assolit. Fotos: CN Sabadell.

La nedadora ripolletenca, Emma Tirado, va tornar aquest passat cap de setmana del Campionat d'Espanya Infantil de Natació Artística, disputat a Lanzarote, amb dues medalles penjant del coll. Tirado, que milita en el CN Sabadell, s'ha proclamat campiona d'Espanya de Primera Divisió amb l'equip infantil del seu club. A més, també va obtenir la plata en la competició de Combo. La bona actuació de les seves nedadores va permetre l'equip del CN Sabadell imposar-se també en la classificació final per equips.

Com a integrant de l'equip infantil del CN Sabadell, l'Emma Tirado s'ha proclamat campiona d'Espanya Infantil de Primera Divisió. En la competició d'Equip Lliure, el seu equip ha quedat en primera posició, per davant del CN Granollers i del Círculo Mercantil. L'equip infantil del CN Sabadell està format per Juliette del Cerro, Carla Díaz, Raquel Gimeno, Xènia Ridere, Alba Rosal, Ana Sánchez, Emma Tirado, Daniela Varea, i les reserves Júlia Nadal i Eneko Sánchez.

ripollet-esp-natacio-artistica-emma-tirado-cnsabadell-060723-5.jpeg

En la competició de Combo Infantil, l'equip sabadellenc va pujar al segon esglaó del podi, només superat pel CN Granollers. L'equip va interpretar una coreografia dedicada a la cantant Whitney Houston. Juntament amb Emma Tirado, la formació estava integrada per Juliette del Cerro, Carla Díaz, Raquel Gimeno, Júlia Nadal, Xènia Ridere, Alba Rosal, Eneko Sánchez, Ana Sánchez i Daniela Varea.

Al llarg dels quatre dies que va durar el Campionat d'Espanya Infantil i Absolut d'Estiu de Primera Divisió de Natació Artística, del 30 de juny al 2 de juliol, l'equip del CN Sabadell va aconseguir grans resultats en totes les disciplines, pujant al podi i assolint 2 ors, 2 argents i 1 bronze. Aquests bons resultats van permetre el CN Sabadell erigir-se en el millor conjunt en la classificació final per equips en categoria infantil, per davant del Real Canoe NC i el CN Kallipolis.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-esp-natacio-artistica-emma-tirado-cnsabadell-060723-1.jpeg

L'equip del CN Sabadell mostrant les medalles aconseguides.

ripollet-esp-natacio-artistica-emma-tirado-cnsabadell-060723-2.jpeg

El CN Sabadell ha estat el primer en la classificació per equips.