Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Ripollet Unió Atlètica estrena el seu 1r Aquatló infantil-juvenil Vila de Ripollet

La competició, que es disputarà aquest dissabte, 24 de setembre, és gratuïta i compta amb més de 80 infants i joves inscrits, d'entre 5 i 16 anys.

Aquest dissabte, 24 de setembre, se celebrarà el 1r Aquatló infantil-juvenil Vila de Ripollet. Es tracta d'una competició gratuïta, que organitza la Ripollet Unió Atlètica (RUA) al Poliesportiu. Les inscripcions, que es van tancar dimecres, van representar tot un èxit de participació, ja que es van acabar inscrivint 83 infants i joves d'entre 5 i 16 anys.

entrevista rua.jpg

Entrevista a Rafa Ruiz i Julio Cervantes, responsable i entrenador respectivament de la secció de triatló de la Ripollet Unió Atlètica.

L'Aquatló constarà d'una primera part de natació a la piscina del Poliesportiu, seguida d'una cursa. Depenent de l'edat dels participants, les distàncies seran diferents per adaptar-se als nens i nenes. Hi ha infants del club, però també d'altres clubs, i molts d'ells no han practicat mai aquesta disciplina. La valoració des del club és molt positiva. Tal com explicava a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio Julio Cervantes, entrenador de la secció de triatló del RUA, "els infants estan entusiasmats, hem estat practicant en els entrenaments la transició entre la natació i la cursa i a tots els infants els agrada molt i han anat millorant la seva tècnica". Amb aquesta nova competició, el RUA ha volgut acostar el món del triatló als més menuts. "El nostre objectiu de futur és enfortir encara més l'equip de triatló d'adults i crear oficialment l'escola de triatló per a infants", afirmava Rafa Ruiz, responsable de la secció de triatló de la Ripollet Unió Atlètica.

Podeu veure l'entrevista als representants del RUA en aquest enllaç.

JS