Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora Lurdes Serra formarà part del Consell Nacional d'ERC

La presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana de Ripollet va ser escollida durant el Congrés Comarcal per ser una de les representants del Vallès Occidental en el màxim òrgan del partit entre els congressos nacionals.

La republicana Lurdes Serra, presidenta de la secció local d'ERC a Ripollet i regidora d'Inclusió i Participació Ciutadana a l'Ajuntament, serà una de les representants de la Federació del Vallès Occidental al Consell Nacional d'Esquerra Republicana. La candidatura de Serra, per formar part del màxim òrgan del partit entre congressos, va rebre el suport de la majoria dels vots durant el Congrés Comarcal dels republicans del Vallès Occidental, celebrat el passat 9 de novembre a Sentmenat.

Durant el seu discurs, Lurdes Serra va comprometre's "a treballar per la militància de la comarca i per al país, portant al Consell Nacional les reivindicacions de tots els municipis que conformen el Vallès Occidental i les necessitats de Ripollet". Durant el Congrés Comarcal d'ERC, es va escollir la nova executiva de la federació, encapçalada per l'alcalde de Vacarisses, Antoni Masana.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-pol-erc-congres-representants-consell-nacional-091123.jpeg

D'esquerra a dreta, els nous consellers nacionals del Vallès Occidental, Isaac Albert (Terrassa), Lurdes Serra (Ripollet), Xavi Belmonte (Barberà) i Anna Piñol (Matadepera).