Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio i la "Revista de Ripollet" coorganitzen el debat de candidats a les Municipals

A més del debat electoral, els mitjans municipals realitzaran una cobertura electoral especial, amb l'emissió de les entrevistes Conegui els candidats i candidates als 9 caps de llista, durant la campanya; i l'especial "La Nit de les Eleccions", el 28 de maig.

Dijous, 18 de maig, a les 19 hores, al Teatre Auditori, tindrà lloc el debat dels caps de llista de Ripollet a les Eleccions Municipals 2023. A més, des d’aquest dilluns, a les 13 hores, es publica la totalitat de les entrevistes als caps de llista al web de Ripollet Ràdio i en vídeo a https://www.youtube.com/@RipolletTV. Per primera vegada, l'organitzen i presenten conjuntament Ripollet Ràdio i la Revista de Ripollet, amb el suport de l’Ajuntament de Ripollet, una col·laboració que permetrà unificar la proposta a favor d’un acte més útil, atractiu i amb major difusió. Així, es podrà seguir en directe per l’emissora municipal (91.3 FM) i internet, a la web de la ràdio a la carta i televisat per Ripollet TV a YouTube. Per assistir-hi de públic, a partir dels dilluns 15 de maig es lliuraran invitacions a la redacció de la Revista, al carrer del Sol, 35, amb un màxim de dues per persona.

Participants i mecànica

Comptarà amb 8 dels 9 caps de llista: Txell Caler (Decidim), Luís Tirado (PSC), Roger Bayó (ERC), Josep Maria Andevert (Junts), Víctor Diéguez (PP), Josep Gabarra (Valents), Angeles Pividal (Plataforma Límpio y Digno) i Daniel López (Renaixença Nacional Catalana). Només faltarà el candidat de Vox, Argyris Hortas, que ha excusat la seva absència per motius laborals.

L’acte, moderat per Toni Miralles, director de Ripollet Ràdio, i David Rúa, director de la Revista de Ripollet, s’estructurarà en tres blocs temàtics: Espai Públic, Inversions i equipaments i Viure i conviure; i buscarà el màxim intercanvi d’idees. Es tancarà, com és habitual, amb un torn de preguntes del públic que es recolliran amb un formulari a https://revistaderipollet.cat i al mateix Teatre.

conegui-els-candidats-diapo.jpg

Conegui els candidats i candidates

Des de dilluns, 15 de maig, es poden escoltar i veure la totalitat de les entrevistes personals, realitzades als 9 caps de llista que concorren a les Eleccions Municipals 2023. Tots/es responen al mateix qüestionari i temes específics dels seus programes, així com aspectes de l’actualitat electoral i la campanya. Estaran disponibles per escoltar a la web de la ràdio a la carta Ripollet Ràdio i en antena cada dia de dilluns a dijous a les 13 hores. També s’han enregistrat en vídeo per al canal https://www.youtube.com/@RipolletTV. Finalment, cal destacar que el 28 de maig Ripollet Ràdio emetrà l’especial “La Nit de les Eleccions” per la ràdio i YouTube, en connexió amb les seus electorals i amb tertúlia política per seguir minut a minut l’escrutini i les reaccions.

Redacció: ripollet.cat