Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina d'estiu obrirà aquest dissabte, 10 de juny

Fins al 23 de juny, la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal de Ripollet obrirà de dilluns a divendres només a la tarda, de 16 a 20 h, i els caps de setmana restarà oberta tot el dia, de 10.30 a 20 h. A partir del dia de Sant Joan, 24 de juny, l'horari es normalitza i obrirà cada dia de 10.30 a 20 h. L'entrada serà pel vial del riu Ripoll, no tancarà al migdia i no caldrà cita prèvia.

La piscina d'estiu de Ripollet obrirà les seves portes aquest dissabte, 10 de juny. Tanmateix, fins Sant Joan, dia 24 de juny, la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal tindrà uns horaris especials. Així doncs, aquest mateix dissabte, 10 de juny, obrirà només a la tarda, de 16 a 20 h, ja que al matí se celebra la Cloenda de l'Esport Escolar. I de moment, fins al dia 23 de juny, la piscina estarà oberta només a la tarda entre setmana (de dilluns a divendres, de 16 a 20 h), i només obrirà tot el dia (de 10.30 a 20 h) els caps de setmana.

A partir del dia 24 de juny, la piscina d'estiu iniciarà el seu horari habitual i obrirà cada dia, de 10.30 a 20 h. No tancarà al migdia, ni requerirà cita prèvia. L'accés a la piscina es farà de la mateixa manera que l'any passat, pel vial del riu Ripoll, al costat del Camp Municipal de Futbol de Ripollet. Això farà que hi hagi vestidors, però no dutxes. Us recordem que l'aforament de la piscina d'estiu és de 850 persones.

Podeu trobar tota la informació sobre horaris i preus de la piscina d'estiu en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS