Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La patinadora del CPA Ripollet, Júlia Caravantes, es proclama campiona d’Espanya infantil

Bons resultats dels representants del CPA Ripollet en el Campionat d’Espanya aleví i infantil en categoria Lliure, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Cunit. Al primer lloc de Júlia Caravantes se li ha de sumar el 4t lloc de la seva companya, Clàudia Roman, i el tercer lloc del podi d’Enric Cañada, en categoria infantil masculina.

Júlia Caravantes, dalt de tot del podi de la categoria infantil. Foto: Gabriel Castillo /Real Federación Española de Patinaje..
Júlia Caravantes, dalt de tot del podi de la categoria infantil. Foto: Gabriel Castillo /Real Federación Española de Patinaje.

El CPA Ripollet ha aconseguit molt bons resultats en el Campionat d’Espanya aleví i infantil en categoria Lliure, que s’ha celebrat del 26 al 28 d’octubre a Cunit. En el campionat que reunia els més petits de la base del patinatge artístic, la patinadora Júlia Caravantes s’ha proclamat campiona d’Espanya infantil i Enric Cañada ha estat tercer també en infantil. Les bones actuacions s’han completat amb la 4a plaça del podi per a Clàudia Roman.

En la competició infantil femenina, Júlia Caravantes, del CPA Ripollet, i Abril Vallmajó, de l’Agrupació Esportiva Fornells, han mantingut una emocionant disputa pel primer lloc. Després de quedar en segona posició en la primera jornada, Caravantes s’ha acabat imposant en el programa llarg, proclamant-se campiona d’Espanya infantil. La seva companya de club, Clàudia Roman, ha quedat en 4a posició.

Per altra banda, en categoria infantil masculina, Ferran Arasa (CP l’Aldea) s’ha proclamat campió per segon any consecutiu. El patinador del CPA Ripollet, Enric Cañada, ha aconseguit el bronze amb una actuació molt regular.

Redacció ripollet.cat - JS