Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La PAH Ripollet-Cerdanyola estrena a Ripollet el seu cinefòrum sobre l'habitatge

Aquest divendres, 16 de febrer, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca projectarà a les 18 h la pel·lícula "Cerca de tu casa" al Centre Cultural, amb una taula rodona posterior. L'entrada és lliure i gratuïta.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Ripollet i Cerdanyola estrena aquest divendres, 16 de febrer, a partir de les 18 h, un Cinefòrum dedicat a l'habitatge a Ripollet. Aquest cicle ja es va estrenar el mes de gener a Cerdanyola, al Casal Popular La Flama, amb la projecció de la pel·lícula En los márgenes, però aquest febrer arriba al Centre Cultural.

En aquesta primera cita a Ripollet, es projectarà la pel·lícula Cerca de tu casa, un musical dirigit per Eduard Cortés i protagonitzat per la cantant Sílvia Pérez Cruz, que mostra la situació viscuda per moltes famílies durant els desnonaments executats a Espanya amb motiu de la crisi econòmica. Hi haurà una taula rodona posterior. L'entrada és lliure i gratuïta.

El Cinefòrum sobre habitatge presentarà un film cada tercer divendres de mes, a les 18 h, fins al juny, alternant el Casal Popular la Flama (c. Escoles, 12, Cerdanyola) i el Centre Cultural (rbla. de Sant Jordi, 2-4, Ripollet).

El calendari de projeccions és el següent:

  • 16 de febrer: Cerca de tu casa (Centre Cultural, Ripollet)
  • 15 de març: Techo y comida (Casal Popular La Flama, Cerdanyola)
  • 19 d'abril: La estrategia del caracol (Centre Cultural, Ripollet)
  • 17 de maig: The architect (Casal Popular La Flama, Cerdanyola)
  • 14 de juny: La granja del pas (Centre Cultural, Ripollet)

Redacció ripollet.cat - JS

cartell cineforum pah.jpeg