Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La PAH protesta contra la moció sobre l'ocupació aprovada al passat Ple

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha fet pública la seva repulsa a la "moció contra l'ocupació especulativa i conflictiva d'habitatges al municipi", aprovada al Ple de maig, que ha qualificat "d'aberració cap als més vulnerables".

Membres de la PAH davant l'Ajuntament de Ripollet per mostrar la seva proposta per l'aprovació de la moció sobre l'ocupació.
Membres de la PAH davant l'Ajuntament de Ripollet per mostrar la seva proposta per l'aprovació de la moció sobre l'ocupació

La PAH diu no entendre per què l'Ajuntament de Ripollet es deixa portar per la "campanya de desinformació premeditada a través dels fons voltor". L'acord, proposat pel PSC, va comptar amb el suport unànime de tots els regidors. És per això que la PAH ha manifestat especialment el seu malestar amb el govern de Decidim, "que sempre havia estat amb la PAH".

Per a la Plataforma, la moció "posa en el mateix sac a les màfies i a les entitats socials" i fa una aposta per la repressió i no resol la problemàtica de les famílies que cauen en mans de les màfies després de passar per periple de desnonaments. Argumenta que el perfil és perdre primer la casa de propietat, després el pis de lloguer, per acabar veient-se sense sostre i que les institucions no els ajudin en la seva situació d'emergència habitacional. Segons fonts de la PAH, a Ripollet el local que tenen al parc de Rizal, atén setmanalment a unes 10 famílies en risc de quedar-se al carrer.