Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jugadora de bàsquet Lucila Pascua comparteix pista amb els més petits durant la seva recuperació

La pivot ripolletenca ha treballat aquests dies de Nadal al Pavelló Francesc Barneda per tornar a la competició al més aviat possible amb l'equip femení de l'UCAM, que milita a primera nacional.

Foto: CB Ripollet..
Foto: CB Ripollet.

La recuperació de la jugadora de bàsquet ripolletenca Lucila Pascua avança a bon pas i, durant aquestes festes nadalenques, ha treballat a la pista del Pavelló Francesc Barneda, tocant pilota i recuperant sensacions sobre el parquet. La seva intenció és tornar a jugar com més aviat millor amb el seu equip, l'UCAM Murcia Club Baloncesto, que milita a primera nacional. Durant les seves sessions de recuperació, Lucila Pascua va coincidir a la pista amb els infants de l'escoleta del CB Ripollet, que van poder compartir una estona amb la jugadora professional i escoltar els seus comentaris i consells.

ripollet-esp-basquet-lucila-pasqua-recuperacio-090123-03.jpeg

Lucila Pascua, treballant amb els més menuts.

El CB Ripollet presenta els seus equips dissabte vinent

El Club Bàsquet Ripollet recuperarà aquest pròxim dissabte, 14 de gener, una de les activitats més destacades de la temporada, la presentació dels diferents equips del club, juntament amb les seves famílies i aficionats.

A partir de les 16 h, s'obriran les portes del Pavelló Francesc Barneda, per gaudir de les activitats lúdiques i esportives amb els equips de formació del club. Posteriorment, es farà una desfilada i la presentació de tots els equips. A continuació, es farà un concurs de triples, amb participants des del júnior fins a sènior. La festa esportiva es tancarà amb un torneig d'equips mixts formats per una barreja de jugadores i jugadors de júnior fins a sènior.

Redacció ripollet.cat - JS