Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada contra el càncer de mama d’aquest diumenge recapta gairebé 1.000 euros

La jornada solidària d’aquest diumenge al matí organitzada per l’AECC Ripollet comptava amb una Master Class de Zumba a càrrec dels gimnasos Bunkay, Duo Fitness i Diver-fit. Hi van participar un centenar de persones i es van recaptar 977 euros per a la lluita contra el càncer de mama.

Imatge de la Master Class de Zumba solidària contra el càncer de mama. Foto: Gimnàs Bunkay (Xarxes socials)..
Imatge de la Master Class de Zumba solidària contra el càncer de mama. Foto: Gimnàs Bunkay (Xarxes socials).

La jornada solidària d’aquest diumenge, 17 d’octubre, per recaptar fons contra el càncer de mama va ser tot un èxit. L’acte organitzat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Ripollet va recollir un total de 977 euros. La jornada s’havia planificat amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama que es commemora el 19 d'octubre. Les activitats van començar a les 111 del matí al pati del Centre Cultural, on es va gaudir d’una Master Class de Zumba gràcies a la col·laboració dels gimnasos Bunkay, Duo Fitness i Diver-fit. Hi van participar un centenar de persones.

A més, la Junta Local de l'AECC va col·locar un estand durant tot el matí per facilitar informació sobre la prevenció del càncer de mama. Allà també s’hi va vendre diferent marxandatge, com ara ulleres de sol, blocs de notes, etc.

La Master Class de Zumba i la jornada d’aquest diumenge són una part de les activitats previstes a la campanya 'Suma't al rosa' contra el càncer de mama. Durant aquesta setmana, lluirà al balcó de Cal Teixell una pancarta amb el llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama. A més, dimarts 19 d'octubre, els paradistes del Mercat Municipal tornaran a sumar-se a la iniciativa de l'AECC i portaran una samarreta o un llaç de color rosa.

JS

master class solidaria 02.jpg

Imatge de la Master Class de Zumba solidària contra el càncer de mama. Foto: Gimnàs Duo Fitness (Xarxes socials).