Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat manté el compromís de concertar 80 de les 100 places de la futura residència

Fa uns dies, es van reunir l’alcalde, José M. Osuna, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, per reafirmar la seva col·laboració en el futur equipament de serveis per a la gent gran de Ripollet, que estarà ubicat entre les avingudes de Catalunya i del Mediterrani i els carrers de Puigmal i Barberà del Vallès.

La Generalitat manté el seu compromís de respectar i fer complir el conveni de voluntats signat el 2019 amb l’Ajuntament pel que fa a la concertació de 80 de les 100 places de residència i les 32 del centre de dia que està previst construir a la parcel·la ubicada entre les avingudes de Catalunya i del Mediterrani i els carrers de Puigmal i Barberà del Vallès, un cop estigui construït l’equipament de serveis per a la gent gran de Ripollet. Així ho va deixar palès la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, durant la reunió mantinguda ara fa uns dies amb l’alcalde de Ripollet, José M. Osuna, i la coordinadora de l’àmbit de Drets Socials, per tractar aquest tema.

La consellera també va traslladar a l’Ajuntament els detalls de la línia de finançament per a la construcció de noves residències a Catalunya, a través dels fons Next Generation, que recentment la Generalitat ha posat en marxa, a la qual l’Ajuntament hi optarà.

Així mateix, la reunió va servir per exposar a la consellera Cervera l’avantprojecte i les línies mestres de la futura residència, centrada en un nou model d’atenció a la persona i de respecte a la seva autonomia. Actualment, el projecte executiu d’aquest equipament està en procés de redacció, amb la previsió que estigui finalitzat al setembre per tal d’iniciar la licitació de l’obra a finals d’aquest any 2022.