Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La funció “Històries de la Vinya: de la Mediterrània al Celler Cooperatiu de Ripollet” esdevé un èxit

El públic portava esperant aquesta obra dos anys, ja que la pandèmia causada per la Covid-19 ha retardat la seva estrena.

Aquest dissabte, 19 de novembre, el Teatre Auditori ha acollit l’espectacle “Històries de la Vinya: de la Mediterrània al Celler Cooperatiu de Ripollet”. El conjunt instrumental de la Societat Coral “El Vallès”, la Colla de Gitanes i els grallers dels Gegants de Ripollet han participat en aquesta proposta, molt esperada pel públic després que l’any 2020 s’hagués de posposar a causa de la crisi sanitària de la Covid – 19. 

Durant l’espectacle s’ha mostrat un dia qualsevol de les entitats i els seus membres, centrant-se en l’any 1935, en el 15è aniversari del Celler Cooperatiu de Ripollet i el 75è aniversari de l’avi Magí, un dels grans impulsors del Celler Cooperatiu. Durant la funció, a més, s’han pogut veure algunes imatges històriques. 

El Teatre Auditori ha estrenat aquesta obra ple de gom a gom, i amb un públic ben entusiasmat que ha aplaudit molt cada una de les 10 peces musicals, contemporànies d’aquella època, que s’han interpretat a sobre de l’escenari pels gairebé 40 cantaires que han participat en aquesta proposta.  

MM

WhatsApp Image 2022-11-21 at 14.02.59.jpeg"Històries de la Vinya: de la Mediterrània al Celler Cooperatiu de Ripollet"