Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La flota de recollida d'escombraries s'adapta al servei Ripollet Aporta

Al llarg de l'any 2022, l'empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida d'escombraries ha anat ampliant i renovant la seva flota de vehicles. La flota estarà completada amb un total de 23 vehicles, un cop arribin els dos nous vehicles que encara falten.

L'empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida d'escombraries a Ripollet ha anat ampliant i renovant la seva flota de vehicles al llarg de l'any 2022, amb l'objectiu d'adaptar-se al nou sistema i les necessitats que comporta el servei Ripollet Aporta.

S'han incorporat a la flota de Ripollet vehicles de darrera generació, amb motors euro6 i elèctrics. Quant a les escombradores, es combina al màxim la maniobrabilitat d'una escombradora petita de 2 m³ amb màquines de gran capacitat d'aspiració. També compten amb tres camions de recollida bilateral, pels contenidors que encara queden al municipi, i cinc vehicles bicompartimentats, amb antenes lectores, per identificar els contenidors, així com les bosses, bujols i cubells.

A més, s'ha adquirit un equip per rentar els contenidors, tant per dins com per fora, que s'incorpora al camió. També s'han incorporat tres camions satèl·lit petits bicompartimentats, amb antenes de lectura; vehicles elèctrics lleugers de caixa oberta, amb equips d'hidropressió incorporats d'aigua freda, i furgonetes d'inspecció, també elèctriques.

Un cop arribin els dos nous vehicles que encara falten, una furgoneta i un camió de caixa oberta, la flota es donarà per completada, amb un total de 23 vehicles.

Redacció ripollet.cat - NdP/MM