Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Ripollet ja té cartell oficial

La proposta guanyadora és obra de Mireia Garrido Hernández, que va rebre més de la meitat dels vots del concurs popular obert a la ciutadania.

Ja hi ha cartell oficial per a la Festa Major d'enguany. El cartell escollit és obra de Mireia Garrido Hernández, que es va presentar al concurs sota el pseudònim de Mensis. La seva proposta és la que va agradar més a la ciutadania, ja que va rebre més de la meitat de tots els vots del concurs popular dut a terme a principis de juny. En total, es van rebre 1.067 vots, dels quals la Mireia Garrido Hernández en va recollir 536. La segona proposta més votada va ser la presentada sota el pseudònim de Castillejo (391) i la tercera va ser la de Frida (140). Els resultats es van presentar aquest dijous, 9 de juny, a la tarda, al Centre Cultural.

IMG_20220609_191717.jpg

El cartell de la Festa Major, obra de Mireia Garrido Hernández.

Es dóna la circumstància que la jove il·lustradora, Mireia Garrido Hernández, amb només 19 anys, ja va guanyar el concurs de cartells de Festa Major fa quatre anys, el 2018, quan en tenia 15. "El cartell de fa quatre anys no m'agrada tant com l'actual, ja que no era el meu estil, el d'aquest any és totalment diferent i me'l sento meu", ha explicat la mateixa Mireia, just després de conèixer el veredicte d'aquesta edició. En el cartell oficial de la Festa Major, la il·lustradora ha dibuixat tres personatges "que representen la Festa Major de Ripollet, cadascun d'ells és un aspecte de la festa". Així doncs, s'hi pot veure un Diable, que simbolitza el correfoc i els actes tradicionals; un músic tocant la guitarra, que representa els concerts de rock de la Festa Major, i un nen amb un núvol de sucre i uns tiquets que són el símbol de la fira d'atraccions.

JS

IMG_20220609_191203.jpg

Mireia Garrido Hernández i el regidor de Cultura, Oriol Mor.