Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Ripollet 2023 ja té cartell oficial

La proposta d'Ivet Beneseit s'ha imposat en la votació popular per escollir el cartell amb 699 vots d'un total de 1.269 vots.

Ivet Beneseit mostra la seva proposta amb el regidor de Cultura, Oriol Mor, i la Comissió de Festa Major..
Ivet Beneseit mostra la seva proposta amb el regidor de Cultura, Oriol Mor, i la Comissió de Festa Major.

La Festa Major de Ripollet 2023 ja té cartell guanyador. La proposta de la il·lustradora Ivet Beneseit, amb el títol de "Careta Galàctica", ha estat la guanyadora de la votació popular amb un total de 699 vots. Aquest any, s'ha celebrat la 22a edició del concurs de cartells de Festa Major, que ha comptat amb un total de 1.269 vots. Les finalistes han estat les propostes "Alaraj" que ha obtingut 336 vots i "Fem-la grossa", amb 234 vots.

Aquest dijous, 2 de febrer, a les 19 h, s'ha fet públic el resultat del Concurs de Cartells, amb la presència de la Comissió de la Festa Major i del regidor de Cultura, Oriol Mor. En la presentació de l'acte, Mor ha assenyalat "la difícil elecció que ha hagut de fer la Comissió per escollir les tres propostes finalistes d'entre la vintena de propostes que han arribat".

La creadora del disseny guanyador ha estat Ivet Beneseit. És la tercera vegada que s'hi presenta. En les dues anteriors vegades, ja fa uns anys, no va arribar a ser finalista. Aquest any ha estat el bo. La Ivet reconeix la seva sorpresa per la guanyadora: "No m'ho esperava, la veritat és que vaig presentar-me sense cap pretensió, però era Nadal, se'm va acudir la idea del cartell i vaig fer-lo per provar sort". Ivet Beneseit s'endú 700 euros com a premi per fer el cartell oficial de la Festa Major de Ripollet, que se celebrarà entre els dies 25 i 28 d'agost.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-cul-festa-major-2023-cartell.jpg

Cartell oficial de la Festa Major de Ripollet 2023.

ripollet-cul-festa-major-cartell-presentacio-020223-12.JPG

Les tres finalistes en el Concurs de Cartells de Festa Major, amb la Ivet Beneseit al centre.

ripollet-cul-festa-major-cartell-presentacio-020223-14.JPG

Foto de família de la Comissió de Festa Major amb les tres finalistes.