Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major aplegarà un centenar d'activitats

Ripollet tornarà a estar de Festa Major del 25 al 28 d'agost. El programa compta amb un centenar d’activitats dirigides a tots els públics i distribuïdes per diferents escenaris de la ciutat.

El mag Joaquín Matas serà el pregoner de 2023 i també destaquen la 30a edició del Ripollet Rock, els concerts de Lildami, La Fuga, Lía Kali, Búhos i Wild Mamas. Entre les novetats, la Gastrovinya inclourà música en directe i la Biblioteca ampliarà un dia més l’Espai del Petit Lector. A més, per tal de poder gaudir d’una Festa Major segura, s’instal·laran els punts lila jove LGTBI, especialment a la zona de concerts del parc dels Pinetons. Podeu consultar tota la programació d'actes en aquest enllaç

Un centenar d’activitats

Aquest any torna la Prèvia del dijous a càrrec de l’Aresta. Divendres, el tret de sortida serà el pregó a càrrec del gran mag Joaquín Matas, ripolletenc i finalista del programa Got Talent.

festa-major-joaquin-matas.jpg

El mag Joaquín Matas serà el pregoner d'enguany.

Pel que fa a les activitats de foc, una de les novetats és la participació de Bruixes de Ripollet en la cercavila infernal de dissabte, conjuntament amb Diables de Ripollet, i amb un recorregut per una part del nucli antic igual que l’any passat. Els focs artificials clouran la festa dilluns i es llençaran des de tres punts de la ciutat. A més, diumenge es mantindrà l’espectacle pirotècnic sense soroll per a infants amb TEA i persones d’alta sensibilitat.

Com cada any, a la Festa Major no hi faltarà la fira d'atraccions i els xiringuitos de les diferents entitats, així com el Xiringo del COP amb la seva pròpia programació musical.

En moviment

No faltarà l’activitat esportiva, que comptarà amb futbol, bàsquet, escacs, circuit d’acrobàcies, cursa popular i duatló. Els carrers també s’ompliran de cultura popular amb la cercavila de gegants, ball de gitanes i sardanes, la mostra de bestiari i els trabucaires.

Per a petits i joves

La Festa Major Petita oferirà activitats i espectacles cada dia de la festa, amb una programació diversa i de qualitat, on es podrà gaudir d’espectacles familiars, tallers de ciència, de construccions i de circ i la baixada de carretons, entre altres.

Pel que fa als joves, es continua apostant per l’escenari de l’Escola Josep M. Ginesta, que aquesta vegada sortirà a fora del recinte per situar-se a la zona d’aparcament de davant. I s’amplia l’espai d’E-Games, que s’ubicarà a l’Escola Escursell i Bartalot. També es manté la festa skate. Enguany no hi haurà Correaigües, ja que s’ha suspès per les restriccions de la sequera.

Redacció ripollet.cat